Networks

Net als uw eigen netwerk van contactpersonen, leveranciers, relaties en klanten, is een computernetwerk simpelweg een web van verbindingen tussen computers, printers, modems en servers. De fysieke verbinding wordt tot stand gebracht met kabels en switches. Het computernetwerk stelt uw technische voorzieningen (en daarmee uw mensen) in staat met elkaar te “communiceren”.

Door gerenommeerde technieken en innovatieve producten te combineren met een flinke dosis aan ervaring is het mogelijk om een stabiel netwerk te creëren waarin u gebruik kunt maken van de nieuwste communicatie technologieën. Wij helpen u graag met het kiezen van de meest geschikte hardware, software, bekabeling en besturingsystemen. Een goed netwerk begint immers bij een goede basis waarbij we rekening houden met uw bestaande hard- en software.

Omdat elk bedrijf verschillend is, geloven wij niet in standaardoplossingen. Elke combinatie is maatwerk. Maatwerk dat met u meegroeit en uiterst aanpasbaar blijft. Geknipt naar de vorm van uw specifieke behoeften. Met de accenten waar u ze nodig vindt.