Fakta-Sol®

Interne en externe informatie over klanten, leveranciers en andere contacten overspoelen elke onderneming. Een efficiënte verwerking en een correcte interpretatie van deze informatie zijn cruciaal voor een succesvol commercieel beleid.

Daarom werd FAKTA-SOL ontwikkeld: een uitermate gebruiksvriendelijk softwarepakket dat inspeelt op de nood aan een perfect georganiseerde administratie.

Maar FAKTA-SOL is meer dan dat…

De eenduidige schermopbouw en de gebruiksvriendelijke opdrachtknoppen stellen de gebruiker in staat om zeer snel gegevens te verwerken, te beheren en op te vragen. Intuïtief wordt de gebruiker naar de gewenste gegevens geleid. Hij zal dan ook na een korte inwerkperiode een opmerkelijke tijdwinst vaststellen.

De zestien opdrachtknoppen van het hoofdmenu zorgen voor een klare kijk op de algemene administratie. Zij bevorderen het snel invoeren, aanpassen of opzoeken van uw gegevens. Ook de vele sneltoetsen vergemakkelijken het administratiebeheer. Zo stelt FAKTA-SOL de gebruiker in staat om snel, efficiënt en nauwkeurig te werken, zonder omslachtige procedures.

Voordelen