Bedrijf

JVM-Solutions BV is een gerenommeerd bedrijf, opgericht in 1995 door de ervaren industrieel expert, Jan Van Moerbeke. Na een verrijkende carrière in verschillende industrieën, met name in de meubelsector, creëerde Jan FAKTA-SOL. Dit geavanceerde administratiepakket is ontwikkeld met het oog op zijn eigen zakelijke behoeften, en kan op maat worden gemaakt voor alle KMO-sectoren.

Als uitbreiding op ons productaanbod hebben we ook MEUBI-SOL ontwikkeld, specifiek ontworpen voor meubelwinkels. Wij geloven sterk in constante evolutie en daarom zijn onze softwarepakketten voortdurend in ontwikkeling, inspelend op de dynamische mogelijkheden binnen de IT-sector.

Bij JVM-Solutions zetten we ons in om naar onze klanten te luisteren en hun behoeften te integreren in onze softwareoplossingen. Dankzij FAKTA-SOL zijn er verschillende andere applicaties tot stand gekomen, zoals REVI-SOL voor de revisoren, BOEK-SOL voor de boekhandel, META-SOL voor metaalverwerkende bedrijven, en tal van andere specifieke, klantgerichte applicaties.

Ons belangrijkste succesmeting is de tevredenheid van onze klanten. Wij streven ernaar om hen 7 dagen per week te ondersteunen met totaaloplossingen voor hun bedrijf. Ons streven is om elke dag waarde toe te voegen aan uw bedrijf, en we zijn trots op de langetermijnrelaties die we hebben opgebouwd door onze klanten voortdurend te ondersteunen.

Uw Digitale Maatpak

Software ontwikkeling dat als een maatpak bij uw onderneming past.

BEDRIJF IN BEWEGING

Dynamisch bedrijf in voortdurende evolutie

ALTIJD PARAAT

7 dagen op 7 professionele service

PROFESSIONEEL IT-TEAM

Ervaren team van informatici