Be drijf

JVM-Solutions bv werd opgericht in 1995 door Jan Van Moerbeke, na een ervaringsrijke loopbaan in diverse sectoren en vooral in de meubelbranche. 

Op basis van zijn eigen noden in het beheren van een bedrijf, ontwikkelde hij FAKTA-SOL, een standaard administratiepakket dat aangepast kan worden voor alle KMO-sectoren. 

Daarnaast werd ook MEUBI-SOL ontwikkeld, specifiek gericht naar de meubelwinkels en sinds kort ook naar de meubeldistributie. 

Dagelijks worden deze pakketten nog verder ontwikkeld, want de mogelijkheden binnen de IT staan niet stil. Wij houden er ook aan naar onze klanten te luisteren en trachten hun behoeften mee te integreren in onze programma’s. 

Vanuit FAKTA-SOL zijn diverse andere applicaties geboren zoals REVI-SOL, gebruikt door revisie-kantoren, BOEK-SOL voor de boekhandelaars, META-SOL voor de metaalverwerkende bedrijven en meer specifieke klantgebonden applicaties. 

Onze grootste troef is de tevredenheid van onze klanten die wij bijstaan 7 dagen op 7 in totaaloplossingen voor hun bedrijf. 

Onze gegevens

JVM-Solutions BV
Oude Baan 23C
3202 Rillaar

Tel. : +32 (0)16 50 27 60